Access Bars

Acces Bars.

Wil jij graag meer rust, ruimte en ontspanning in jou lichaam & geest ervaren?

Acces Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer ontspanning, rust & ruimte in het lichaam en geest wil ervaren. Het is fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig.

Acces Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeen , gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Zo staat ieder drukpunt voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.

 

 

 

Doordat ik deze punten (bars) in verschillende combinaties zachtjes aanraak, ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creeer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Als ik vanuit computertermen mag spreken; Je defragmenteerd je harde schijf. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, met meer gemak, vreugde en overvloed.

” Jouw lichaam is de sleutel tot verandering!”

Wil jij graag in jezelf investeren en een sessie ervaren? Neem dan even contact met me op voor het maken van een afspraak.

  • Sessie 60 minuten: 65 euro. Salonaanbieding 55 euro.
  • Sessie 90 minuten: 85 euro. Salonaanbieding 75 euro. 
  • Korte sessie 30 minuten: Prijs in overleg.
  • Sessie voor kinderen: Prijs in overleg.

Wil jij graag een sessie ervaren tijdens of na een gezichtsbehandeling? Vraag naar de prijzen.